Kozmetika

Kozmetika

A testi és lelki szépség és egészség mindenkinek elérhető, nemtől, kortól függetlenül. Nemcsak a külső megszépítésével, regenerálása a fő faleadatunk, hanem egy belső megszépülés is. Többek vagyunk mint egy kozmetika, nálunk exkluzív környezetben összhangban találkozhat a külső és a belső egészseggel és szépséggel.

A bőrgyógyászat és a kozmetika szoros együttműködéseként Vendégeinknek olyan kezeléseket vehetnek igénybe, amelyek segítségével bőrük nemcsak egészségessé, de széppé is válhat.
Az orvosi ellenőrzést és beadást igénylő, gyógyszer hatású készítmények, hatóanyagok, vagy biológiai anyagok mezoterápiás eszközökkel, illetve kozmetikai kezelésekkel kerülnek a bőrbe. Így, Magyarországon egyedülállóan a kellemest a hasznossal összekötve olyan kezelések közül választhat, amelyek kozmetikai szalonokban nem elérhetőek.
A kezelések során bőrgyógyász és kozmetikus is kezeli az arcbőrt, így a végeredmény egészséges és szép bőr lesz.

A kezelések során a rendelőnkben található esztétikai kezelőegységek egész palettája felsorakozik, hiszen minden termékcsaládból szakmai szempontok alapján választjuk ki, személyre szabottant.

A tökéletes szemöldök - NeYesBrows

5 900

MIÉRT MÁS A NEYES BROWS?

A TÖKÉLETES SZEMÖLDÖK TITKA: a Neyes szakértelem

A NEYES-nél nincsenek fortélyok, „csak” szakmai alapokon nyugvó tények, szakemberek által kifejlesztett módszerek.

A mesteri szemöldökformázás specialistái árnyalatokat, színeket, formákat kombinálnak és milliméterekkel játszanak a tökéletes harmónia eléréséhez.

Ráadásul a Neyes szemöldök-styling szalonokban egyedülálló módon még személyre szabott szemöldöksablont és púderkombinációkat is készítenek, amelyekkel a vendég akár otthon is gyakorolhatja a tökéletes szemöldök kialakítását.

Acne, rosacea - problémás bőr kezelése

A bőrgyógyászati problémát jelentő acne, seborrhoea, és rosacea esetében tartós tünetmentességet kozmetikai kiegészítő kezelésekkel is el lehet érni. 

Akne kezelés – E-light technológiával

A E-light technológia aknés bőrtünetek gyulladásának csökkentésére alkalmas eszköz.

Az akne ún. multifaktoriális betegség, amelynek legfőképpen genetikai meghatározói vannak. Az acne betegségben a faggyúmirigyek megnagyobbodása, túlműködése, illetve kivezetőnyílásuk elszarusodása mellett jelentős szerepet játszik a faggyú okozta steril, illetve a faggyút kedvelő mikrobál okozta fertőzéses eredetű kötőszöveti gyulladás, amely leginkább felelőes a bőr hegesedéséért és a pigmentfoltok kialakulásáért.

Az. E-light technológia segítségével hypoallergén tisztítás után közvetlenül ajánlott havonta 1 alkalommal a gyulladás csökkentés céljából a kezelés elvégzése, amelyet a már kialakult hegek, és pigmentáció esetén is alkalmazhatunk, a szakorvosi kezelések mellett.

Napbarnította, és szoláriumozott bőr esetén természetesen ez a kezelés sem végezhető, a potenciális égési sérülések elkerülése végett.

Minden kezelés előtt szakorvosi konzultáció történik, amelynek árát 1 hónapon belül elvégzett kezelés esetén levonjuk az első beavatkozás árából.

C vitamin- signature face lift

16 800

C vitamin- signature face lift utókezelő szett

5 500

Az Image Signature Facelift kezelés után a bőrnek speciális ápolásra van szüksége. A kezelés után ezért olyan 1-2 hétig használandó bőrápolási termék szettet javaslunk mindenkinek, amely a megfelelő fényvédelemről és nyugtatásról is gondoskodik.  

Dermart hypoallergén tisztítás

A hypoallergén tisztítás során csak a bőrgyógyász szakorvos által javasolt patikai készítmények kerülhetnek az arcra, amelyek garantáltan mentesek az irritáló anyagoktól. Ismert allergia esetén, extrém érzékeny bőrűeknél, illetve az aktív gyógyszeres kezelés alatt állóknak javasolt kezelés.

Fotorejuvenáció, roascea, és pigmentfolt kezelés – E-light technológiával

A E-light technológia fénykárosodott bőr kezelésére is kiválóan alkalmas.
A rosaceában látható tágult erek, illetve a napkárosodásnak megfelelően kialakuló pigmentfoltok, keratosisok mellett a kötőszövet megerősödése és feltelődése is várható.
A fenti bőrbetegségek sajnos folyamatosan rosszabbodó tendenciát mutatnak, tehát végleges gyógyulást nem, de tartós tünetmentességet el tudunk érni az E-light kezeléssel, abban az esetben, ha a szakorvos által javasolt életmód változásokat és kezeléseket is betartjuk.
Ennek megfelelően egy kezelés helyett érdemes kezelési kúrát csinálni, az őszi, téli, tavaszi hónapok alatt.
Napbarnította, és szoláriumozott bőr esetén természetesen ez a kezelés sem végezhető, a potenciális égési sérülések elkerülése végett.
Minden kezelés előtt szakorvosi konzultáció történik, amelynek árát 1 hónapon belül elvégzett kezelés esetén levonjuk az első beavatkozás árából.

Fotorejuvenáció, roascea, és pigmentfolt kezelés – E-light technológiával bérlet

6 kezelés után 1 ajándék kezelés

Hypoallergén tisztítás és E-light gyulladáscsökkentő kezelés

25 000

Az aknés bőr kíméletes kozmetikai tisztítása mellett az E-light technológiának köszönhetően lehetőség van a bőrfelszín gyulladásának csökkentésére, és az aknét súlyosbító patogének elpusztítására, akár antibiotikum nélkül is.

Mavex Black Pearl + tisztítás

20 000

PERLA NERA - FEKETE GYÖNGY MASZK - 2014 COSMETICS INNOVATION SWISS AWARD díjazott kezelése.

Szuper detox kezelés a lélegző bőrért

Szuperdetox kezelés egy fejlett MAVEX innováció, amely megszabadítja a bőrt a káros méreganyagoktól.

Extra tiszta hatóanyag, növényi szén, természetes méregtelenítő fitokomplex és extra szűz olívaolaj koncentrátuma, amely visszaállítja természetes fényét arcának.

Ennek a kivételes kezelésnek a titka egy új, forradalmi technológia:                                                                   

HÉT AKTÍV MOLEKULA, amelynek ereje exkluziv fitokozmetikai komplexben formázva szinergisztikusan adódik össze.       

 •  Aktivált növényi szén
 •  Rattany gyökér
 •  Fekete szőlő, alma és búzakorpa 
 •  Ásványi anyag
 •  Hialuronsav
 •  Havasi gyopár kivonat
 •  C-vitamin

A Fekete Gyöngy kezelés javasolt gyakorisága: 6 alkalmas kúraban hetente 1x

Alakformálás - testkezelések

A Klinikánkon elérhető testformáló technológiák segítenek a felesleges zsírpárnák eltüntetésében, és a megereszkedett, narancsbőrös területek feszesítésében.

Természetesen mindegyik beavatkozás csak megfelelő életmód mellett hatékony, és így is javasoljuk igénybe venni. Sajnos egyik kezelés sem képes helyettünk visszautasítani a többedik adag édességet, és elmenni helyettünk az edzőterembe. 

 

Alidya cellulitkezelés

A világon a legújabb és legsikeresebb cellulitbontó injekció az ALIDYA. Az olaszországi plasztikai sebész, Motolese professzor által kifejlesztett formula speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulit kiváltó okait: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. A hatás a szubkután adipóz szövet volumetrikus újrastrukturáló képességének köszönhető, az elágazó és nem elágazó láncú aminosavak keverékének segítségével, az extracelluláris mátrix lúgosítása, illetve a speciálisan tanulmányozott ozmolaritás révén, mely képes az adipóz szövet morfostruktúrálistulajdonságait újra egyensúlyba hozni.

Az Alidya megköti a lerakódott méreganyagot, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a szöveti mátrixot, élénkíti a mikrokeringést, lúgosít és kiváló antioxidáns.

Az Alidya kezelést 7 naponta ismételjük és kúraszerűen alkalmazzuk.

A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatjuk. A szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függ, minimum 7 – maximum 12 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

Mivel a cellulit hátterében genetikai és hormonális okok is állnak, melyeket nem lehet megszüntetni, a cellulit újra kialakul, ezért a Alidya kúra végeztével 30 nap múlva egy fenntartó injekciózás javasolt. A kezelési kúra évenként ismételhető. A kezelés eredményei gépi nyomásterápiás kezeléssel fokozhatóak.

Az Alidya cellulitkezelő kúrát minden esetben orvosi konzultáció előzi meg.

A kezelés mellett kiegyensúlyozott, egészséges étrendet, fokozott folyadék fogyasztást, és testmozgást javaslunk, radiofrekvenciás kezeléssel kiegészítve.

Aqualix zsírbontó injekció

A helyi zsírlerakódásokat eddig csak zsírleszívással lehetett eltávolítani, ami komoly műtét, hosszú gyógyulási idővel és fájdalommal jár. Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást.

Hogyan hat az Aqualyx?

Az Aqualyx mikro-zselatinos oldat fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből.

Hogyan történik az Aqualyx kezelés?

Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe. A 20-30 perces kezelés minimális kellemetlenséggel jár a hatóanyaghoz kevert kis dózis lidocainnak köszönhetően. A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.

Felszívódó szálas kontúrozás – FTC (fine thread contouring) kezelés

A Thread Lifting vagy más néven Fine Thread Contour (FTC) kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható, injekciózható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz, előtte nem szükséges allergiás bőrteszt végzése. Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrnak a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását.
Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagén termelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől függően szükség lehet az ismétlésre, jellemzően 3 alkalommal, 4-6 hetes időközönként. A pontos ismétlésszámot előre nem lehet meghatározni, mert egyénenként eltérő lehet.

Feltétlenül tájékoztassa orvosát, hogy az elmúlt hónapok során illetve mostanában milyen egészségügyi problémái voltak, milyen gyógyszereket szedett és milyen orvosokat keresett fel. Ha akut, krónikus bőrbetegsége van (fertőzés, gyulladás…) a területen vagy a környékén, illetve gyulladáscsökkentő szert alkalmaz, szteroidot, véralvadásgátlót vagy aszpirint a kezelés előtti héten, ajánljuk a kezelés későbbi időpontra halasztását / nem elvégzését.
Ha Ön várandós, vagy szoptat, nem töltötte be 18. életévét, kórtörténetében szerepel keloid képződés (csak testen végzett FTC esetén fontos információ), diabéteszes vagy véralvadási problémával rendelkezik, ez az eljárás nem ajánlott.
Lehetőség van helyi érzéstelenítésre krém vagy injekció segítségével, melyek hatása átmeneti, akár néhány órás lehet. Kérjük, jelezze orvosának, amennyiben kellemetlen érzete támad a folyamat során.

Az injekció beadását követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység az injekció beadásának oldalán. Ezek a jellemzően, spontán megszűnnek 1-15 napon belül.

Minden beadott injekció magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt javasolt a kezelés utáni rövid antibiotikus kezelés, amelyet vagy a kezelés után közvetlenül injekció, vagy szájon át szedhető kapszula formájában javasoljuk.  

Az optimális kezelési eredmény érdekében kérjük az alábbiak betartását a kezelés után:
Orvosa ajánlhat Önnek kiegészítő bőrápoló termékeket, ilyen esetben kövesse a használatra vonatkozó utasításokat.
Az injekciót követő 24 órában jegelje a területen keletkező duzzanatot textíliába csomagolt jégakkuval, illetve egyéb erre alkalmas tárggyal (ügyeljen, hogy a jég közvetlenül ne érintse a területet).
Kerülje a napozást és egyéb UV fénnyel járó tevékenységeket, amíg fennáll az esetleges duzzanat, vörösség. Használjon fényvédőt!
Smink felvitele pár órával a kezelés után már lehetséges, amennyibe nincs a területen vérzés, vagy még nem záródott szúrásnyom.

Kavitációs Ultrahang kezelés – E-light technológiával

Aqualix zsírbontó kezelés után közvetlenül, illetve az azt követő 1 hétben javasolt a kavitációs UH beavatkozás, amely a mezoterápiás anyagok által elkezdett zsírsejtlebontást folytatja, így az injekciós kúra hatékonyságát növeli.

Önállóan is alkalmas zsírbontásra és feszesítésre, természetesen kúrában alkalmazva.

POWERSHAPE 2- orvosi radiofrekvenciás testkezelés, bőrfeszesítés, arcfiatalítás

25 000

Klinikánk az orvosi radiofrekvenciás testkezelésre és alakformálásra a POWER SHAPE 2 többfunkciós, ún. három-az-egyben rendszert használja.

A fájdalmatlan beavatkozás során VÁKUUM, bioláris RADIOFREKVENCIA és LIPOLÉZER együttes hatása érvénesül, amleynek köszönhetően a kezelés kúra szerűen alkalmazható alakformálás, kötőszövet feszesítés, így a cellulit leküzdése, valamint a bőr alatti lerakódott zsírszövet anyagcseréjének, és lebontásának érdekében. Klinikánkon az eredmény fokozása érdekében a POWERSHAPE 2 kezelés után hullámmasszázst is alkalmazunk, a nyirokkeringés további javítására. A két kezelés szinergikusan javítja egymás hatékonyságát, így az eredmény is hamarabb látható.

A PowerShape 2-vel végzett körfogatcsökkentő, cellulitkezelő, bőrfeszesítő és arcfiatalító kezelés hatékonysága és eredményessége a radiofrekvencia (RF), a soft-lézer és a vákuum kombinációját tartalmazó kezelőfejeknek köszönhető. A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez. Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását.

A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, egyenletessé teszi a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez. Arckezelésnél a vákuum optimális arc nyirokmasszázst biztosít.

A PowerShape 2 különlegessége a thermális arckezelő applikátor, amely rendkívüli mértékben megnöveli az arc lifting, ránccsökkentő és arcfeszesítő kezelések eredményességét.

 • Alkalmazási lehetőségek
 • alakformálás
 • zsírbontás
 • cellulit csökkentés
 • bőrfeszesítés
 • salaktalanítás
 • arcfiatalítás
 • keringés javítás

Működési elv

A PowerShape 2 komplex alakformáló valamint cellulit kezelési módszer, amely a vákuum erejét (gyorsítja a keringést és formálja a testet) kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával (zsírbontást végez, valamint elősegíti a bőr metabolizmusát és fiatalítja azt), illetve a lipolézer technológiával (fokozza a zsírbontást és elősegíti a zsír szervezetből való távozását).

Multipoláris és bipoláris RF – zsírbontás, hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés

 • intenzíven felmelegíti a bőrszövetet 5 – 15 mm mélységig a kezelőfej típusától függően
 • nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát és fokozza a zsírégetést
 • átjárhatóvá teszi a zsírsejtek membránszerkezetét
 • a hőközvetítés fokozza az oxigén eloszlását több oxigén szállítódik a kapillárisokból zsírsejtekbe
 • stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket
 • javítja a mikrokeringést

Vákuum – alakformálás

 • a nyirokmasszázs elősegíti a salakanyagok kivezetését
 • kitágítja a vérereket elősegítvén a sejtek az oxigénnel való ellátottságát
 • csökkenti a zsírsejtek viszkozitását
 • a kötőszövet fellazítására és oldására pozitívan hat
 • csökkenti az ödémát és formálja a testet

Soft lézer – bőrfeszesítés, zsírbontás elősegítése

 • a soft lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása van
 • a soft lézer fokozza a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét. Így más technológiákkal kombinálva elősegíti a zsírsejtek méretcsökkenését. A kombinált kezelés hatására a sejtek közötti térbe kijutó szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből.

 

Thermális arckezelés

Az arc applikátor hőenergiája nem ablatív módon penetrál mélyen a bőrbe. Hatására a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek serkenteni a kollagén-termelődést. A rost szerkezet intenzív stimulálása révén jóval tartósabb eredményeket érünk el. Kiváló hatásfokkal alkalmazható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre.

 • 2 MHz-es thermális rádiófrekvencia
 • kezelhetők vele a nehezen hozzáférhető és érzékeny arcterületek (pl. szemkörüli, szájkörüli területek)

Radiofrekvenciás bőrfeszesítés – E-light technológiával

A radiofrekvencia kötőszövetre gyakorolt kedvező hatása régóta ismert. Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására hőhatás keletkezik a bőr alatti kötőszövetben, amely fokozza az anyagcsere folyamatokat, valamint a vér és nyirokkeringést, ezzel serkentve az új kollagén és elasztikus rostok képződését és következményesen a bőr megfiatalítását.

A kezelés után közvetlenül észlelhető a bőr feszesedése, amely a korai hőhatásnak köszönhető, a kollagénképző, tartós hatást azonban csak az első hónap elteltével észleljük.

Ajánlott mindenkinek, aki nem szeretne a napfényről lemondani, nem szereti a tűs kezeléseket, vagy nem engedhet meg magának hosszabb gyógyulási időt.

A tartós eredmény érdekében érdemes hetente 1 alkalommal elvégeztetni a kezelést.

Kiválóan alkalmas botulin toxin kezelések között a bőr feszesítésére, Drakula kezelés, vagy mezoterápiás kezelések után, illetve cellulit kezelés kiegészítéseképpen.

RRS HA CELLUTRIX

Cellulit ellen, a fenék, és a combok hátsó részének kezelésére

 • Terület: fenék, comb hátsó része
 • Használata: 1 alkalmazás /hét (1 kezelés sorozat = 4-6 alkalom)
 • Kezelés sorozatok javasolt száma: évi 1-3 alkalommal
 • Más esztétikai kezelésekkel kombinálható:
  • Az RRS® injekció növelheti más orvosi cellulit kezelés eredményességét
  • Az Excellderm® Pro készülék használatával szinergikusan növel heti az RRS® injekció hatékonyságát
 • Nem keresztkötött HA valamint antioxidánsok: C-vitarnln, ferulinsav, irbicsav, hederakolchika-EF,stb.
 • Lipolitikus enzimek: fukoxantin, koffein
 • Flavonoidok: cinarozid,cinaratriozid, kvercetin, kempferol, troxerutin, rutin, heszperidin
 • Nyomelemek: 1,K, Br, CI, Ca, Fe,Si,Mg
 • Vitaminok: A, B2, C
 • Szaponin: ruszkogenin, neoruszkogenin,a-hederin, hederaszaponinC,aziatikozid, stb.
 • Triterpének: ázsiaisav, madecassissav,borostyánkősav
 • Aminosavak: t-karnitin
 • AHA: maleinsav,tejsav
 • Polifenolok: klorogénsav,floroglucin

RRS HA Strimatrix

Striák ellen, a has és a combok kezelésére

 • Terület: has, combok
 • Használata: 1 alkalmazás/hét (l kezelés sorozat = 4- 6 alkalom)
 • Kezelés sorozatok javasolt száma: évi 1-3 alkalommal
 • Más esztétikai kezelésekkel kombinálható:
  • Az RRS® kezelés növelheti más orvosi cellulit kezelés hatékonyságát
  • Az Excellderm® Pro készülék használatával szinergikusan növel heti az RRS® injekció hatékonyságát
 • Nem kereszt kötött HA valamint szerves szilícium, fibroblaszt növekedési faktor + nátrium DNS
 • Aminosavak: alanin, aszparaginsav,glutaminsav, glicin, hisztidin, hidroxi-prolin, izoleucin, lizin, metionin, fenil-anilin, prolin, szerin,treonin, tirozin
 • Nyomelemek: Ca,Fe,K,Mg, Mn,Na,P,Se,Si
 • Antioxidánsok: E-vitamin,C-vitamin, klorogénsav,galluszsav, kvercetin, irbicsav,triferulinsav
 • Vitaminok: A, B12, B9, B3, BS, C, E
 • Zsírsavak: linolsav,olajsav,stb.
 • Koenzimek: NA O, NADP
 • Flavonoidok: kvercetin, kempferol
 • Szaponinok: aziatikozid, madecassosid
 • Triterpének: ázsiaisav,madecassissav

RRS HA TENSOR LIFT

Anti-ageing kezelés feszesítő hatással, az arc, a nyak és a dekoltázs kezelésére.
Terület: arc, nyak dekoltázs
Alkalmazás: 1 kezelés/1 hét (l kezelés sorozat = 4-6 alkalom)
Kezelés sorozatok javasolt száma: évi 1-3 alkalommal asználata: 1 alkalmazás/hét (l kezelés sorozat = min. 6 alkalom)
Más esztétikai kezelésekkel kombinálható:

 • Botulinum toxin: két héttel az RRS®injekció előtt
 • Feltöltés: egyszerre is elvégezhető a két kezelés
 • Peeling: az RRS®közvetlenül a peeling előtt elvégezhető
 • Bármilyen mikrotűs készülék: az RRS®közvetlenül ezek használata előtt alkalmazható
 • Lézerek: az RRS®közvetlenül ezek elvégzése előtt alkalmazható
 •  Excellderm® Pro után RRS®injekció: szinergikus hatás

Nem keresztkötött HA valamint DMAE
Vitaminok: A B1, B6,B12, B3, BB5, B9, C, E, F,
Aminosavak: taurin, alfa liponsav, leucin, valin, L-glutamin, alanin, aszparaginsav, glutaminsav, glicin, hisztidin, hidroxi -polin, izoleucin, lizin, metionin, fenil-anilin, prolin, szerin,treonin, tirozin,
Antioxidánsok: aszkorbinsav, taurin, fitinsav, tokoferol, galluszsav, ferulinsav, rozmaringsav, rezveratrol, stb.
Nyomelemek:Ca,Cu,Cr,Co,Fe,K, Mg, Na,P,Se, Zn, Si
Zsírsavak: olajsav, linolénsav, stb
Koenzimek: NAD, NADP
Polifenolok: kvercetin,heszperidin,rezveratrol, epikatekin,prociadinin, rozmaringsav,
Terpének: linalool, lomonén, stb

Depilar System - Tartós szőrtelenítés

A Depilar rendszer egy elismert módszer, ami tartósan gátolja a szőr növekedését.

A szőr gyökeres eltávolítása után a Depilar használatával kb 20%-ban csökken a visszanővő szőrszálak mennyisége és a maradék szőrszálakvisszanővési ideje megduplázódik.

A folyamat csökkenti a szőrbenővés, szőrtüszőgyulladás kockázatát, és a következő szértelenítési eljárás fájdalmát, a bőrt selymessé és rugalmassá teszi a kezelések között. A Depilar módszert használhatják férfiak és nők is, bármely bőrtípus és szőrszín esetében, hogy tartósan csökkentse a szőr visszanövését.

Dermastir luxus anti-age kezelések - arany és kaviár hatóanyagokkal

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botulin-, lézer-, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.
A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.
Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (“House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonyak a kezelések során.

Magyarországon elsőként nálunk elérhető a Dermastir luxuskozmetikumok professzionális kabinkezelései, amelyek az otthoni kezelések kiegészítéseként fokozott koncentrációjú hatóanyagbejuttatást jelentenek a bőrbe.
Ajánlott kezelés kozmetológiai beavatkozások után a bőr gyulladáscsökkentésére, és gyógyítására, illetve önmagukban a bőr kötőszövetének regenerálására és speciális bőrproblémák kezelésének kiegészítéseképp.

https://www.dermastir.com/

http://puckpharma.com/shop/termek-kategoria/dermastir/

 

E-light technológia (IPL+RF)

Az E-light készülék az IPL (Intenze Pulsed Light, vagy más néven villanófény) technológia legújabb és legeredményesebb fejlesztése.

Az IPL (Intenze Pulsed Light), vagy más néven villanófény, már több évtizedes múltra tekint vissza az orvostudományban, melynek fejlődése a mai napig folyamatosan tart, egyre jobb tanulmányi arányokkal. A villanófény, nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent. Fizikai magyarázata a szelektív fototermolízis jelensége, amely szerint a fény a világos felületekről visszaverődik, a sötét felületekben elnyelődik és ott hővé alakul. Váltható lencséjének köszönhető a felhasználhatóságának széles spektruma, a szőrtelenítéstől, a pigmentfolt kezelésen keresztül, a bőr regenerációig.

Az E-light készülék esetében az IPL technológiát radiofrekvenciával párosították a jobb eredmény érdekében.

A rádiófrekvencia (RF) is már több, mint 30 éves múltra tekint vissza az orvostudományban, sőt biztonságos alkalmazásának köszönhetően a zsírleszívás egyik legjobb alternatív módszere. Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására itt is hőhatás keletkezik, amely fokozza az anyagcsere folyamatokat, valamint a vér és nyirokkeringést, ezzel serkentve az új kötőszövet képződését és következményesen a bőr megfiatalítását.

A IPL és a rádiófrekvencia, önmagában is jelentős és hatásos technológiák, azonban ezek ötvözése tovább fokozza a kezelés eredményességet és tartósságot, illetve egymás hatását megfelelően segítve kevesebb energia és hőhatással váltható ki eredmény, értelemszerűen kevesebb várható szövődménnyel.

A különböző kristályszűrőknek köszönhető, a felhasználhatóságának széles spektruma.
Az E-light készülékkel a szőrtelenítés mellett, számos bőrprobléma tünetmentesíthető. Bőrgyógyászati kiegészítő kezelésként javasoljuk rosacea, értágulatok, acne hegek és pigmentáció kezelésére, de kötőszövetfiatalító hatásának köszönhetően pórus összehúzás, napégési foltok és öregségi foltok halványítására, általános bőrállapot és tónus javításra is kiválóan alkalmas.

Az E-light kezelést nem végzünk a szövődmények elkerülése miatt lázas, vírusos megbetegedés, bőrtumor, fényérzékeny állapot vagy terhesség esetén, napbarnította, vagy szoláriumozott bőrön. Ezekben az esetekben fennáll későbbi szövődmény, égési sérülés, pigmentáció, gyulladás esélye.

Pigmentfolt kezelés – E-light technológiával

A E-light technológia fénykárosodott bőr kezelésére is kiválóan alkalmas.
A rosaceában látható tágult erek, illetve a napkárosodásnak megfelelően kialakuló pigmentfoltok, keratosisok mellett a kötőszövet megerősödése és feltelődése is várható.
A fenti bőrbetegségek sajnos folyamatosan rosszabbodó tendenciát mutatnak, tehát végleges gyógyulást nem, de tartós tünetmentességet el tudunk érni az E-light kezeléssel, abban az esetben, ha a szakorvos által javasolt életmód változásokat és kezeléseket is betartjuk.
Ennek megfelelően egy kezelés helyett érdemes kezelési kúrát csinálni, az őszi, téli, tavaszi hónapok alatt.
Napbarnította, és szoláriumozott bőr esetén természetesen ez a kezelés sem végezhető, a potenciális égési sérülések elkerülése végett.
Minden kezelés előtt szakorvosi konzultáció történik, amelynek árát 1 hónapon belül elvégzett kezelés esetén levonjuk az első beavatkozás árából.

Pigmentfolt kezelés

30 000

Tű nélküli hatóanyag bevitel

20 000

Bőrünk funkciójánál fogva mechanikus, kémiai, immunológiai és mikrobiológiai védőgátat képez szervezetünk és a külvilág között, így sajnos útját állja a bőr és a kötőszövet regenerálódásához szükséges gyógyszer hatású kozmetikumok felszívódásának és biohasznosulásának.

A modern krémeknél alkalmazott technológiák megpróbálják kijátszani a bőr átjárhatatlanságát, több-kevesebb sikerrel.  

A biztos és fájdalommentes megoldást az ultrahang technológia jelenti, amelyet 1989-ben, a világon először Dr. Kleanthous állított a kozmetika szolgálatába, így oldva meg a hatóanyag molekulák fájdalommentes és hatékony bőrbe juttatását.

A kozmetikánkban használt biorezonanciás ultrahang készülék az egyik legmodernebb és legösszetettebb a kozmetikai piacon. Az ultrahang impulzus/rezgésszáma, a hanghullámok formája és a frekvenciája eredményezi a rezgést, mely a különböző bőrproblémákra célirányosan hat. E mellett a biorezonancia terápiás hatása is érvényesül a rezgésterápia során: az emberi fül által ugyan nem érzékelt, de befogadott hangokkal, illetve az egyes bőrhibáknak megfelelően választott led-fényekkel nemcsak közérzetünket, hanem bőrminőségünket is megfelelő irányba tudjuk befolyásolni.

A ráncok kezelése mellett az akne, rozacea is javítható. A kötőszövet fiatalítása következtében alkalmas hegek illetve cellulit terápiájára, és természetes, vagy mesterséges ödémák kezelésére.

A kezelés során bármely, az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott steril hatóanyag bejuttatható a bőrbe.

A kezelést javasoljuk akár önmagában, akár egyes esztétikai kezelések (Drakula terápia, tűs mezoterápia, GUNA kezelés) kiegészítőjeként, az esztétikai beavatkozások után kialakuló ödéma, vagy bevérzés gyors gyógyulására, illetve botulin toxinnal kezelt bőrfelületek karban tartását.

 

Vivace® RF bőrfeszesítés

A Vivace® készülék felhasználási célja az arc ráncainak kezelése a bőrön keresztül. RF egyesíti a már ismert frakcionált lézer, villanófény (IPL), illetve a hagyományos rádiófrekvenciás (RF) eljárások előnyeit, kombinálva a dermaroller kollagén indukciós hatásával.

A mikrotűkkel kombinált rádiófrekvenciás hatás megújítja és feszesíti a bőrt az arcon, a nyakon, a dekoltázs, a has és a kézfej bőrén, kiemeli az arc, az áll vonalát és feszesíti a szemhéjakat is!

Ez a forradalmian új műszer a lézeres kezelésekhez képest alacsonyabb hőfokon és célzottabban dolgozik. A mikrotűs kezelésekhez hasonlóan apró tűszúrásokat ejt a bőrön  (dermaroller-hatás), amihez hozzájárul a rádiófrekvenciás hatás, amely a kollagén és elasztikus rostok azonnali összehúzódása mellett azok későbbi stimulációjáéert, és új rostok képzéséért felelős. .

A radiofrekvencia kötőszövetre gyakorolt kedvező hatása régóta ismert. Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására hőhatás keletkezik a bőr alatti kötőszövetben, amely fokozza az anyagcsere folyamatokat, valamint a vér és nyirokkeringést, ezzel serkentve az új kollagén és elasztikus rostok képződését és következményesen a bőr megfiatalítását.

A kezelés után közvetlenül észlelhető a bőr feszesedése, amely a korai hőhatásnak köszönhető, a kollagénképző, tartós hatást azonban csak az első hónap elteltével észleljük.

A tűk pici elektródákként is funkcionálnak és a kezelő orvos által választott mélységbe vezetik a rádiófrekvenciát. Az RF így célzott rétegben fejti ki maximális hatását, miközben kíméli a legfelső, látható hámréteget. Ennek köszönhetően a kezelés után 4-5 órával már semmilyen külső nyom nem látszódik a bőrön.

A Vivace RF gép előnye, hogy a mikrotűk szigeteltsége változtatható, így választhatunk csak a kötőszövetre, vagy akár a teljes bőrvastagságra sőt a bőrfelszínre ható kezelés is.

A szigetelt mikrotűknek csak a végén tud az energia leadódni, így kifejezetten a bőr feszesítésére, a kötőszövet visszaépítésére alkalmasak. A felhám nem sérül, így a regenerálódás is gyors- 2-3 óra a kezelés után. A kezelés a bőraljában lévő faggyúmirigyek túlműködését szabályozza, így akne és seborrhoea kezelésére is kiválóan alkalmas.

Hegek és pórusok kezelésére az ún. "nem-szigetelt" tűk alkalmasak, amelyek teljes hosszukon bocsátják ki az energiát, így a felhám is sérül, és a felépülési idő akár 2-3 nap is lehet.

A kezelés során keletkező apró bőrcsatornák alkalmasak arra, hogy mezoterápiás anyagot, pl. hyaluronsavat vagy vérlemezkében gazdag plazmát juttassunk a kötőszövetbe, külön fájdalom és tűszúrás nélkül.

A kezelés csak minimális kellemetenséggel jár, amelyet a beavatkozás előtt fél órával felvitt érzéstelenítő krémmel is biztosítunk.

Ajánlott mindenkinek, aki nem szeretne a napfényről lemondani, nem szereti a tűs kezeléseket, vagy nem engedhet meg magának hosszabb gyógyulási időt.

Kiválóan alkalmas botulin toxin kezelések között a bőr feszesítésére, Drakula kezelés, vagy mezoterápiás kezelések után, illetve cellulit kezelés kiegészítéseképpen.

A hatás kialakulása céljából ismételt kezelések szükségesek- bőr állapotától és életmódtól függően – havonta 1 alkalommal legalább 3-szor elvégezve. Fenntartó kezelések negyedévente ajánlottak.

Fotorejuvenáció, roascea, és pigmentfolt kezelés – E-light technológiával

A E-light technológia fénykárosodott bőr kezelésére is kiválóan alkalmas.
A rosaceában látható tágult erek, illetve a napkárosodásnak megfelelően kialakuló pigmentfoltok, keratosisok mellett a kötőszövet megerősödése és feltelődése is várható.
A fenti bőrbetegségek sajnos folyamatosan rosszabbodó tendenciát mutatnak, tehát végleges gyógyulást nem, de tartós tünetmentességet el tudunk érni az E-light kezeléssel, abban az esetben, ha a szakorvos által javasolt életmód változásokat és kezeléseket is betartjuk.
Ennek megfelelően egy kezelés helyett érdemes kezelési kúrát csinálni, az őszi, téli, tavaszi hónapok alatt.
Napbarnította, és szoláriumozott bőr esetén természetesen ez a kezelés sem végezhető, a potenciális égési sérülések elkerülése végett.
Minden kezelés előtt szakorvosi konzultáció történik, amelynek árát 1 hónapon belül elvégzett kezelés esetén levonjuk az első beavatkozás árából.

Gyanta

Gyantázás és gyantázás között is nagy különbség van. Kozmetikánk orvosi körülmények között működik, és különös hangsúlyt fektetünk a higiéniára, ill. a fertőzések elkerülésére.

 

Image kezelések


IMAGE ®O2 lift - "Vörös szőnyeg" kezelés
Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar és hollywoodi sztárok is felfedezték. Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen, így a mélyebb rétegeket is tápláljuk, hogy feszesebb, üdébb, fiatalosabb legyen az arcbőr. A kezelés előnye, hogy nem jár kipirosodással, és hámlással.

IMAGE® C-vitamin – signature face lift
Felépülési idő nélküli, aktív C-vitamin, alpha- és béta hydroxisavas hámlasztás, amely kifejezetten érzékeny, rosaceás, vagy seborrhoeás bőrű pácienseknek javasolt. Hatására a bőr tűrőképessége javul, a felszíne és színe egyenletesebb, hidratáltsága jobb lesz.

 

Kleanthous kezelések - érzékeny bőrűeknek

Kleanthous – a felső kategóriás esztétikai-kozmetikai kezelés

KLEANTHOUS egy vezető nemzetközi kozmetikai vállalat, amely ügyfeleinek innovációt, minőséget, magas színvonalú kiszolgálást és gazdasági eredményeket kínál a regenerációs kozmetika területén.

A vállalatot 1989-ben Dr. med. Panaijotis Kleanthous alapította Heidelbergben. Kutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta. A c.s.m. molekulát a bőrbe juttató injekciós kúra rendkívüli eredményei arra sarkallták őt, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználás lehetővé tételére is. Ehhez egy segédeszközre volt szüksége, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. Kleathous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a kozmetikai iparban.

Ez volt a kezdet. Az évek során azután Dr. Kleanthous és az ő heidelbergi regenerációs centruma rengeteg hatékony kozmetikai terméket fejlesztett ki. Munkája során ez vezérelte és sosem tévesztette szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágya.

2011-ben KLEANTHOUS több mint 20 országban van jelen a világon, ahol a felső kategóriás kozmetikai szalonok és wellness központok egyik fontos partnere.

A Kleanthous kezelések alapelve

A bőr a lélek tükre. Tükrözi személyiségünket. Egész életünkben reprezentál minket. A bőrt széppé és egészségessé varázsolni – ez KLEANTHOUS kutatásainak és működésének elsőszámú célja. E cél érdekében ötvözik a modern technológiát – az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát- a bőrregeneráció tudományos módszerével.

A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. A DNS dekódolva van, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. A Kleanthous szakemberei Kimutatták, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét: ezek az úgynevezett cell supporting molekulák (c.s.m.).

A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta egy sejtbiológiai kutatás eredményét, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.)  hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

Klinikánk amblanciáján Vörös Szilvia bőrterapeuta személyre szabottan alkalmazza még a legérzékenyebb bőrűek számára is tökéletes kozmetikai anti-age kezeléseket, amelyek alapja nemcsak a C.s.m. molekula, és az orvosi tisztaságú hatóanyagok, hanem az egyedülálló, dr. Kleanthous által kifejlesztett biorezonanciás ultrahanggal működő eszköz, amely beállításától függően alkalmas rosacea, seborrhoea, atopiás vagy akár acnés, gyulladt bőr kezelésére is.

Kinek javasoljuk?

Aki magas minőségű orvosilag fejlesztett kozmetikai esztétikai kezelést kíván igénybe venni.

Akinek érzékeny, allergiára, irritációra hajlamos bőre van.

Akinek bőrgyógyászati kezelést igénylő bőrbetegsége van, amelynek kiújulását kívánja megakadályozni, és hosszú távú tünetmentességet szeretne elérni.

Aki bármilyen esztétikai beavatkozást kapott, ami után gyulladáscsökkentő kezelésre, és regenerációra szorul az arcbőre.

Minden esztétikai kezelés mellett kiegészítő hatóanyagbevitelként – főleg a saját regeneráción alapuló kezelések, pl. szálazás, HIFU, Vivace, Drakula terápia után.

Kleanthous® MY SERUM exkluzív, testre szabott bőrterápia

My serum – egyedülálló és csak Neked szól

„Ha az ember olyasmit szeretne, amivel még sosem rendelkezett, olyat kell tennie amit még sosem tett”

Ha vágysz arra, hogy kozmetikusod csak Veled foglalkozzon, és személyre szabottan csak Neked szóló kezelést végezzen, próbáld ki a KLEANTHOUS Cellular System my serum terápiáját. Nem fogsz „jó tanácsokat” kapni, hogy élj stresszmentesen, aludj sokat, étkezz egészségesen, sétálj nagyokat a friss levegőn, …. Stb.

Ebben a kezelésben a kozmetikus alkalmazkodik az évszakhoz, a Te életstílusodhoz étkezési- és alvási szokásaidhoz egyszóval Hozzád. Egy kérőív kitöltése alapján fogja a szakember a Te saját szérumodat, ami minden cseppjében arra hivatott, hogy a Te aktuális bőrporblémáidat orvosolja, és a lehető legjobb állapotba hozza a bőröd. Mindehhez segítséget nyújt a KLEANTHOUS fény és színterápiás, biorezonanciás ultrahang gépe, és a több mint 20 éves tapasztalat alapján a legmodernebb és orvosi tisztaságú hatóanyagokból előállított KLEANTHOUS Cellular system bőrápoló termékcsalád.

A kezelés menete:

 • Beszélgetés, kérdőív kitöltése, My serum elkészítése
 • Tisztítás: Cellular System cleanser-rel, ami nem csak egy sminklemosó, hanem hatóanyagokkal dúsított arcápoló termék. Intenzíven regenerál, ellazítja a mimikai ráncokat, antioxidáns és fehérítő hatású.
 • Peeling: Cellular system peelinggel, amely nem csak az elhalt hámsejteket távolítja el, hanem salaktalanít, kisimít és újraásványozza a bőrt.
 • Tonizálás: Cellular System liquiddel, amely tisztít, javítja a bőr nedvességmegtartó képességét, lazítja  a mimikai izmokat.
 • Sonoforézis: KLEANTHOUS szín és fényterápiás ultrahang gépével, a my serum  bejuttatása a bőrbe, salaktalanítás, regenerálás, sejtstimuláció.
 • Tonizálás: Cellular System liquiddel, amely tisztít, javítja a bőr nedvességmegtartó képességét, lazítja  a mimikai izmokat.
 • Táplálás: Cellular system maszkkal és szemgéllel, amely regenerál, nedvességpótló és stresszoldó hatású, bioaktív intelligens hatóanyagok (selyemprotein, ásványokban gazdag drágakövek, nanoarany részecskék, arany és platina…) segítik a bőr regenerálódási folyamatát.
 • Kényeztetés: kézpeeling és karmasszázs
 • Arc-, nyak, dekoltázsmasszázs
 • Tonizálás: Cellular System liquiddel, amely tisztít, javítja a bőr nedvességmegtartó képességét, lazítja  a mimikai izmokat.
 • Befejezés: Cellular system krémmel, amely egy soha nem látott ápolókrém, melynek hatóanyag-kombinációja a legújabb biotechnológiai kutatásokon, az ősi gyógynövény-tanokon, és a legnemesebb ásványok hatásán alapul.

 

A kezelés végén a Tiéd lesz a Cellular system my serum (50 ml), melyet otthon nap mint nap használva emlékeztet Téged arra a 2,5 órára, melyet a kozmetikusoddal töltöttél. Gratulálunk a döntésedhez, jó szépülést kívánunk!

A kezelés ára, mely tartalmazza a my serum-ot, 98.000 Ft. Havi egy fenntartó kezelés javasolt,  (a fenntartó kezelésekre a my serum-od feltétlenül hozd magaddal!) A szérumodat maximum 3 hónap alatt használd el kérlek, mert nem tartalmaz tartósító- és állományjavító szereket.

A szépséged fokozása érdekében kérd ki kozmetikusod véleményét a többi Cellular system termék otthoni használatával kapcsolatban.

                                 

A kozmetikai kezelést havonta maximum 1 alkalommal javasoljuk elvégezni, kúraszerűen. Ezért Klinikánk kozmetikájában 3 alkalmas bérlet formájában kedvezményt tudunk ajánlani, hogy még szebb és egészségesebb legyen a bőröd!

Lézeres tetoválás eltávolítás

Tetoválás lézeres eltávolítása

Szabaduljon meg véglegesen megunt testtetoválásától, vagy elrontott sminktetoválásától.

A tetoválás során tűvel juttatják be a festéket a bőr legmélyebb rétegébe. Innen a szervezet védekezésében részt vevő falósejtek nem tudják a festékszemcséket természetes úton eltávolítani, hiszen a festékszemcse jóval nagyobb méretű, mint egy falósejt. A tetoválás tehát – ha az idő múlásával valamit halványodik is – életünk végéig megmarad.

A sminktetoválás során a festéket a bőr hám és irha rétegének határáig juttatják el a szakemberek a mai precíz készülékekkel. Ez néhány év alatt fokozatosan elhalványodik, majd végleg kikopik a bőrből.

Régebben sajnos a sminktetoválások is a bőralja rétegbe kerültek, sok esetben még testtetováló festéket is használtak. Ezek a sminktetoválások örök életűek, soha nem kopnak ki, és nem halványodnak el jelentősen.

A lézersugár képes a bőr legmélyebb rétegeiben ülő festékszemcsékig eljutni. A festékszemcsék elnyelik a fényenergiát, ami szétrobbantja őket, így a szín sűrűség gyengül, és végül a 3-8 alkalmas kezeléssorozat végére eltűnik.

A Q-kapcsolt Nd:YAG lézer készülék barna foltok, pigment problémák, tartós make-up és tetoválások eltávolítására alkalmas.

Kétféle hullámhosszának (532 nm és 1064 nm) köszönhetően a klasszikus sötét színű tetoválások mellett a színes tetoválások is kiváló eredménnyel kezelhetők. A Q-kapcsolás alkalmazásával, erőteljes és azonnali lézer energiát juttathatunk a bőrfelszín alá annak érdekében, hogy a pigmentált elváltozásokat felrobbanthassuk és eltüntethessük. A fokozott energiasűrűségű fix fénynyaláb behatol a bőrfelszín alá mintegy 6 milliszekundum ideig és ott azonnal kölcsönhatásba lép a kromofórokkal (pigment tartalmú sejtekkel). A pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak. Ezek a felrobbant pigment darabkák a nyirokrendszerből például izzadás illetve makrofágok emésztő tevékenysége által fognak távozni. A pigment egyre világosabbá válik és a végén fokozatosan eltűnik. Mivel a normál szövetekben az 1064 nm lézer fény nem nyelődik el, a sejtszerkezet sértetlen marad és nem lép fel semmiféle elváltozás.

Hány kezelésre van szükségem?

A kezelés eredménye tetoválások esetében az első kezelés után még alig észrevehető. A tetoválás teljes elhalványulásához 3 – 8 kezelésre is szükség lehet. A kezelések száma attól függ, hogy milyen típusú festéket használtak és milyen mélyen, hány rétegben helyezkedik el a festék a bőrben.

A kezeléseket általában 3-4 hetenként ismételjük, ennyi idő alatt a bőr teljesen regenerálódik az előző kezelést követően. A tetoválás eltávolítása kb. 10-30 percet vesz igénybe alkalmanként, mely függ a kezelendő terület nagyságától, és az alkalmazott festék színétől, fajtájától.

Néhány olyan tényező melyekkel Te is fokozható a lézerkezelés hatásfokát:

Javasoljuk, hogy lézerkezelés előtt legalább két hétig ne napozzon, ne szoláriumozzon!

Leghatásosabb a lézerkezelés világos bőrű embereken, akinek a tetoválása sötét és csak a felületes rétegben van festék a bőrben.

Kisebb energiával lehet csak kezelni azt, akinek a bőre is sötét, mert ilyenkor a lézerenergia egy része a bőrt is felmelegíti. Az egészséges, rugalmas bőr nagyobb lézer energia alkalmazását teszi lehetővé.

A lézerkezelést megelőző napokban az arc-és testápolók fokozott használatával rugalmasabbá tehetjük bőrünket.

Kezelésre alkalmas időpont

A kezelés időpontját úgy egyeztesse, hogy utána otthon legyen lehetőség 1-2 óra hideg borogatásra. A bőr a kezelt területen piros lehet, sőt minimális sebesedés is előfordulhat! A kezelt területen a bőr gyakran lehámlik és emiatt időlegesen világosabb lehet a környező bőr színénél.

Kinél alkalmazható a lézeres eltávolítás?

Ha valakinél a tetoválás elvégezhető volt, akkor az eltávolításnak sincs semmi akadálya. Ellenjavallat lehet az időközben kialakult cukorbetegség, vagy egyéb súlyos betegség.

Átmenetileg ellenjavallt terhesség, vagy akut beteg, lázas állapot esetén.

Lézeres kezelés után

A lézeres kezelést követő napokon ajánlott sebgyógyulást elősegítő, nyugtató, antibakteriális krém használata. A kezelés okozta időleges színeltérést alapozók és krémpúderek megfelelően elfedik. A kezeléseket követően napozni, szoláriumozni nem szabad! A kezelt terület lehámlására kell számítani.

Mavex Forever - Fiatalítás a Ganoderma erejével

20 000

A Forever kezelésben lévő Ganoderma - az örök fiatalásg ígéretét az ősi kinai császárok ideje óta magában hordozó gomba – és a hétféle savból álló előkezelés ( szalicilsav, mandulasav, glicolsav, citromsav, tejsav, almasav és borkősav) után tömény hyaluronsavas szérum kerül a bőrre.

A kezeléshez használt anyagok nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, vagy illatanyagot.

 A kezelés során használt savak kombinációban használva nemcsak a erősebb hatásúak, de egymás mellékhatásait is kiválóan tudják semlegesíteni. A szalicilsav  a faggyútermelést csökkenti, és a hámosodást segíti, a glicolsav hasonlóképpen, de a hám szerkezetét tudja kiválóan javítani. A citromsav és a tejsav a pigmetációs problémákat javítja, a mandulasav, almasav pedig frissíti, fiatalítja a bőrt.

A savakkal fellazított felhám pedig a tömény hyaluronsav szérum önmagában is felszívódik, de ultrahanggal gyakorlatilag átszalad a bőrön, és megtalálja a helyét a kötőszöveti rétegben, ahol biztosítja a bőr hidratáltáságát, erős antioxidáns hatása miatt pedig hosszútávú stimuláló hatást fejt ki.

Mindezt egy alginát Ganoderma maszkkal zárja, amely hatóanyagcsapdaként mélyebbre viszi az aktív összetevőket.

Professzionális arckezelés GANODERMA kivonattal, valamennyi bőrtípusra:

 • ráncokra, tónusvesztésre, elszíneződésre, szürke élettelen bőrre 6 alkalmas kúrában hetente 1x
 • vékony érzékenyebb börökön 4 alkalmas kúrában 2 hetente 1x
 • 25 éves kor felett flash szépségkezelésként (esküvő elött, különleges alkalom elött)
 • túlzott napozás, dohányzás okozta károk kezelésére

POWERSHAPE 2- orvosi radiofrekvenciás testkezelés, bőrfeszesítés, arcfiatalítás

25 000

Klinikánk az orvosi radiofrekvenciás testkezelésre és alakformálásra a POWER SHAPE 2 többfunkciós, ún. három-az-egyben rendszert használja.

A fájdalmatlan beavatkozás során VÁKUUM, bioláris RADIOFREKVENCIA és LIPOLÉZER együttes hatása érvénesül, amleynek köszönhetően a kezelés kúra szerűen alkalmazható alakformálás, kötőszövet feszesítés, így a cellulit leküzdése, valamint a bőr alatti lerakódott zsírszövet anyagcseréjének, és lebontásának érdekében. Klinikánkon az eredmény fokozása érdekében a POWERSHAPE 2 kezelés után hullámmasszázst is alkalmazunk, a nyirokkeringés további javítására. A két kezelés szinergikusan javítja egymás hatékonyságát, így az eredmény is hamarabb látható.

A PowerShape 2-vel végzett körfogatcsökkentő, cellulitkezelő, bőrfeszesítő és arcfiatalító kezelés hatékonysága és eredményessége a radiofrekvencia (RF), a soft-lézer és a vákuum kombinációját tartalmazó kezelőfejeknek köszönhető. A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez. Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását.

A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, egyenletessé teszi a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez. Arckezelésnél a vákuum optimális arc nyirokmasszázst biztosít.

A PowerShape 2 különlegessége a thermális arckezelő applikátor, amely rendkívüli mértékben megnöveli az arc lifting, ránccsökkentő és arcfeszesítő kezelések eredményességét.

 • Alkalmazási lehetőségek
 • alakformálás
 • zsírbontás
 • cellulit csökkentés
 • bőrfeszesítés
 • salaktalanítás
 • arcfiatalítás
 • keringés javítás

Működési elv

A PowerShape 2 komplex alakformáló valamint cellulit kezelési módszer, amely a vákuum erejét (gyorsítja a keringést és formálja a testet) kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával (zsírbontást végez, valamint elősegíti a bőr metabolizmusát és fiatalítja azt), illetve a lipolézer technológiával (fokozza a zsírbontást és elősegíti a zsír szervezetből való távozását).

Multipoláris és bipoláris RF – zsírbontás, hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés

 • intenzíven felmelegíti a bőrszövetet 5 – 15 mm mélységig a kezelőfej típusától függően
 • nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát és fokozza a zsírégetést
 • átjárhatóvá teszi a zsírsejtek membránszerkezetét
 • a hőközvetítés fokozza az oxigén eloszlását több oxigén szállítódik a kapillárisokból zsírsejtekbe
 • stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket
 • javítja a mikrokeringést

Vákuum – alakformálás

 • a nyirokmasszázs elősegíti a salakanyagok kivezetését
 • kitágítja a vérereket elősegítvén a sejtek az oxigénnel való ellátottságát
 • csökkenti a zsírsejtek viszkozitását
 • a kötőszövet fellazítására és oldására pozitívan hat
 • csökkenti az ödémát és formálja a testet

Soft lézer – bőrfeszesítés, zsírbontás elősegítése

 • a soft lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása van
 • a soft lézer fokozza a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét. Így más technológiákkal kombinálva elősegíti a zsírsejtek méretcsökkenését. A kombinált kezelés hatására a sejtek közötti térbe kijutó szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből.

 

Thermális arckezelés

Az arc applikátor hőenergiája nem ablatív módon penetrál mélyen a bőrbe. Hatására a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek serkenteni a kollagén-termelődést. A rost szerkezet intenzív stimulálása révén jóval tartósabb eredményeket érünk el. Kiváló hatásfokkal alkalmazható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre.

 • 2 MHz-es thermális rádiófrekvencia
 • kezelhetők vele a nehezen hozzáférhető és érzékeny arcterületek (pl. szemkörüli, szájkörüli területek)

Radiofrekvenciás bőrfeszesítés – E-light technológiával

A radiofrekvencia kötőszövetre gyakorolt kedvező hatása régóta ismert. Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására hőhatás keletkezik a bőr alatti kötőszövetben, amely fokozza az anyagcsere folyamatokat, valamint a vér és nyirokkeringést, ezzel serkentve az új kollagén és elasztikus rostok képződését és következményesen a bőr megfiatalítását.

A kezelés után közvetlenül észlelhető a bőr feszesedése, amely a korai hőhatásnak köszönhető, a kollagénképző, tartós hatást azonban csak az első hónap elteltével észleljük.

Ajánlott mindenkinek, aki nem szeretne a napfényről lemondani, nem szereti a tűs kezeléseket, vagy nem engedhet meg magának hosszabb gyógyulási időt.

A tartós eredmény érdekében érdemes hetente 1 alkalommal elvégeztetni a kezelést.

Kiválóan alkalmas botulin toxin kezelések között a bőr feszesítésére, Drakula kezelés, vagy mezoterápiás kezelések után, illetve cellulit kezelés kiegészítéseképpen.

Tanity® - UV mentes barnulás

A Dermart Buda klinikára megérkezett a Tanity®, a nap nélküli barnulás biztonságos és természetes módja!

A Tanity® egy egészséges és azonnali módja a nyári barnaságot idéző gyönyörű és természetes barna bőrnek.

A Tanity®, a legegészségesebb módja a barnulásnak, mert UV-mentes, azaz nem károsítja a bőrt, és mert egy speciális cukor származék (a DHA-Dihydroxyactone) lép kémiai reakcióba a bőr felső hámrétegében található aminosavakkal kialakítva a természetes nyári barnaságot idéző gyönyörű barna bőrt. A folyamat hasonló ahhoz, amikor egy almát kettévágunk és kint hagyunk a levegőn: egy idő után teljesen bebarnul a vágott felülete.

A Tanity® barnítás előtt, alatt és után használt és ajánlott kozmetikumok mind:

 1. parabénmentesek (azaz nem tartalmaznak baktérium-, gomba-, vírusölő tartósítószereket),
 2. csomagolásaik ftalátmentesek (azaz nem oldódnak ki a termékbe - a PVC csomagolásból származó ftalátok)
 3. gluténmentesek,
 4. és állatokon nem tesztelt termékek.

A Tanity® oldat bőrfelületre juttatását követően a barna szín azonnal látható, míg a DHA általi barnaság 24 óra alatt teljesen kialakul. Az eredmény pedig egy gyönyörű és természetes barna bőr.  Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától és az előkezelésétől függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd el fokozatosan fakulni.

Hogyan működik a Tanity®?

Az UV mentes barnítás során egy speciális cukor származék, a DHA (Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ezáltal alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr. A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen UV mentes.

A DHA-t aktív összetevőként először cukorbetegek kísérleti kezelései során alkalmazták. 1957-ben egy gyermekkórházban véletlenül fedezték fel a DHA barnító tulajdonságait. Ezt követően számos kísérletezés és fejlesztés után nyerte el a mai formáját, amit napjainkban is UV-mentes barnításra használunk.

A DHA teljesen biztonságos, az élelmiszeriparban is engedélyezett termék. Az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszeripari szabályozó szerve (Food and Drug Administration - FDA) által hitelesítetten alkalmas fogyasztásra. A DHA legnagyobb felhasználási területét az egészségügyi készítmények piaca teszi ki, ahol elképzelhetetlenül magas biztonsági kritériumoknak kell megfelelnie.

Hogyan zajlik a Tanity® barnítás?

A teljes folyamat öltözéssel együtt kb. 15 percet vesz igénybe. A barnító oldatot a bőrfelületre egyenletesen fújva a kozmetikai bronzosítónak köszönhetően a kívánt barna szín azonnal látható, a végleges barnaság 8 óra elteltével állandósodik.

A kezelést képzett szakemberek végzik, akik testre szabottan tudják a barnító oldatot felvinni, így megelőzve a színegyenetlenségeket, foltosodást, ill. a természetellenes hatást. 

A barnaság mértéke ízlés és bőrtípus szerint választható!

A Tanity® speciális bőrelőkészítő folyadéka megakadályozza a természetellenes sárga szín kialakulását, így sokkal szebb eredményt ad bármely otthoni önbarnító kezeléshez képest. 

 

Kinek ajánljuk?

 • Akiknek családjában bőrtumor fordult elő.
 • Akiknek pigmentfoltjaik vannak.
 • Akiknek fontos az egészséges és biztonságos barnulás.
 • Akiknek érzékeny a bőrük, szeplősek, vagy valamilyen fényérzékenyítő kezelésen estek át.
 • Akik fényérzékenyítő gyógyszert szednek.
 • Akik életük valamilyen emlékezetes nagy eseményre, alkalmára készülnek. (esküvő, szalagavató bál, ballagás, bálok stb.)
 • Akiknek hivatásuk miatt szeretnének bronzbarna bőrt (versenytáncosok, testépítők és aerobic versenyzők stb.)

 

Tudnivalók a kezelés előtti és utáni teendőkről

A bőr megfelelő előkészítésével, helyes kondicionálásával majd a kezelést követő ápolásával jelentősen növelheted az UV-mentes barnítás eredményességét és tartósságát.

A bronzbarna szín tartóssága és az egyenletes kopása nagyban függ a bőr előkészítésétől (bőrradírozás) és hidratáltsági állapotától a fújás napján.

A bőr természetes (teljes) megújulási ciklusa 28 naponként történik. Egy hét alatt a bőr 25%-a hámlik le, ezért az UV-mentes eredmény lassan elhalványul. Az UV-mentes barnító eljárás csupán a bőrréteg felső 25%-ban fejti ki hatását, ezért javasolt ezen réteg eltávolítása minden kezelés előtt. Az elhalt, száraz bőrsejtek megakadályozhatják, hogy a DHA bronzosító friss és egészséges bőrsejtekben szívódjon fel. Amennyiben az UV-mentes barnító oldat száraz, hámló bőrre kerül, a fakulás során barnasága kevésbé természetes, egyenetlen színűvé válik és az eredménye is kevesebb ideig lesz tartós.

1. Előkészületek 24 órával a kezelés előtt

A száraz, hámló bőrréteg eltávolítására miden kezelés előtt használj hámkezelőt.

A bőr teljes, természetes megújulási ciklusa 28 naponként történik. Egy hét alatt a bőr 25%-a hámlik le, ezért az UV-mentes eredmény lassan elhalványul. Az UV-mentes barnító eljárás csupán a bőrréteg feslő 25%-ban fejti ki hatását, ezért javasolt ezen réteg eltávolítása minden kezelés előtt.

Szabadulj meg az elhalt, száraz bőrsejtektől, melyek megakadályozhatják, hogy a DHA bronzosító friss, egészséges bőrsejtekben szívódjon fel. Így a Norvell spray mélyen a bőrbe ágyazódhat és az oxidációs folyamat során briliánsan ragyogó, aranybarna színt eredményez. Amennyiben száraz, hámló bőrre kerül, akkor a fakulás során bőröd barnasága kevésbé lesz természetes, egyenetlen színűvé válik, és az eredménye is rövidebben lesz látható. Nagyon száraz, elhalt bőr eltávolítására két lépcsős megoldást kínálunk.

24 órával használat előtt az Intensive Detoxifying Salt Scrub segítségével először mélykezeld bőrödet. A készítmény mélyen hat, táplálja és hidratálja a bőrödet. Ezt követően, az esedékes kezelés reggelén a Renewing Sunless Exfoliator eltávolíthatja a bőr felsőbb hámrétegét. A készítmény hidratálja és helyrebillenti a bőr pH értékét, és a hosszantartó eredményt biztosít.

Kerüld a szappan használatát, a magas pH értékű készítményeket és zuhanyzás közben használatos hidratáló szereket. Ezek hátráltathatják a DHA bronzosító hatását, vagy nem kívánt „narancshatást” eredményezhetnek. Használatukat két nappal a kezelés előtti időszakban lehetőleg kerüld. A magas testhőmérséklet, vagy nedves, izzadt bőr gátolhatja a DHA hatásos beépülését és annak eredményét.

Ne használj testápolót, hidratáló krémet és parfümöt a kezelés előtti időszakban. Kis mennyiségben használhatsz dezodort. A legjobb eredmény érdekében ne sminkelj. Amennyiben mégis így teszel, a kezelés előtt óvatosan távolíts el a sminket.

2. Felkészülés a kezelés napján

VISELJ sötét, bő szabású ruhát és vedd le ékszereidet. A szűk ruha ledörzsölheti vagy elmaszatolhatja a bronzosítót.

Használd a kezelés előtt közvetlenül az Amber Sun pH-szintet helyreállító sprayt DHA fokozóval, vagy kérd meg Tanity Partnerünket, hogy segítsen a használatában. Ez enyhén hidratálja, helyrebillenti bőröd pH szintjét, és DHA fokozó technológiájának segítségével barnább és természetesebb színt eredményez. Segítségével nagyban csökkenthető a „narancshatás” kialakulásának veszélye mind világosabb, mind pedig sötétebb bőrű személyek számára is.

Használd a LipInvest ajakápolót vagy a Norvell Barrier krémet, mellyel elkerülheted ajkaid, tenyered, körmeid, a bőrkeményedések és lábfejed elszíneződését.

3. Ápolás kezelés után

Kerüld az izzasztó tevékenységeket! A heves izzadás csíkossá teheti a kozmetikai bronzosító által nyert bőrszínedet. Meleg napokon, ha lehetőséged van inkább légkondicionált helyiségekben tartózkodj.

Kerüld a vizet! Legalább 4 órán át kerüld a vízzel történő érintkezést, máskülönben megállíthatja a barnulási folyamatot, és/vagy bőröd csíkossá válhat. Kerüld az úszást és a spa jellegű tevékenységeket! Kerüld a vegyi anyagokat tartalmazó, klóros uszodákat és spa-kat legalább a kezelést követő 24 órában. Így elkerülheted barna színed korai kifakulását.

Várj a zuhanyzással! A legjobb eredmény érdekében legalább 4 órát várj, mielőtt fürödni vagy zuhanyozni mész. Az azonnali bőrszín megőrzése és a csíkosság elkerülése érdekében a kezelést követő 16 órás időszakban kizárólag tiszta vízzel tisztálkodj.

Tisztálkodás: A kezelés utáni tisztálkodáshoz használd az Norvell Hidratáló Tusfürdőt! Kerüld a szappan vagy magas pH értékű készítmények használatát – ezek gyorsan csíkossá tehetik és kifakíthatják az elért bőrszínt. A Norvell bőrtisztító készítményei hidratáló és bőrtápláló hatásúak, emellett megőrzik bőröd ideális pH szintjét. A megfelelő tisztálkodás mellett bőröd egyenletesen fog kifakulni, és hosszantartó, természetes hatású színt kap. Fürdés után finoman szárítsd meg bőrét. Az azonnali hatást nyújtó kozmetikai bronzosító rendeltetése szerint lemosódik.

A kezelést követő napon zuhanyzás után használd a ProLong színmegőrző testápoló készítményt (elérhető Venetian színárnyalatban is!). A bőrápoló segít az egészséges szín, és hidratált bőr megőrzésében, ezenkívül minden nap frissítő ragyogást nyújt bőröd számára. A ProLong formulájának köszönhetően bőrszíned fokozatosan és egyenletesen fakul ki. Extravagáns napi szertartás keretében próbáld ki az Skin Renewing Body Butter (testvaj) termékét, amely hidratálja a környezet, napozás és UV-mentes napozás által súlyosan kiszárított bőrt.

4. Bőrápolás két alkalom között

Az intenzívebb szín érdekében két, egymást követő szalonban történő kezelés között színed megőrzése és ápolása érdekében javasolt a 4-Faces Korrektor és a ProLong krémek (bronzosítók vagy bronzmentes készítmények egyaránt) használata.

 

Tartós szőrtelenítés – E-light technológiával

A E-light technológia kiválóan alkalmas tartós szőrtelenítésre. Az IPL és a radiofrekvencia együttes ereje lehetővé teszi, hogy alacsonyabb energia dózisokkal és ezáltal kisebb fájdalommal és kevesebb potenciális szövődménnyel érjük el tartós eredményeket.

Napbarnította, és szoláriumozott bőr esetén természetesen ez a kezelés sem elvégezhető, viszont a világosabb szőrű és érzékeny bőrű páciensek számára is tökéletes megoldást nyújt.

A kezelés csak növekedési fázisban lévő hajhagymákra hat, viszont a haj növekedési ciklusa nem azonos minden szőrszálnál, ezért több kezelésre lesz szükség a megfelelő eredmény eléréséig.

Havonta 1 alkalommal végzünk kezelést, amelyet átlagosan 4-5-ször kell megismételni. A hajhagymák jobban reagálnak világos bőr, és sötét szőr, illetve idősebb életkor esetén. Természetesen a genetikai és hormonális tényezők is befolyásolják a végeredmény kialakulásnak gyorsaságát.

Az első kezelés után 2 héttel már a szőrzet gyengülését lehet észlelni, amely a kezelés sorozat során folyamatosan ritkul. A negyedik kezelés után érdemes 2-3 hónapos szünetet tartani, majd a sorozatot akkor befejezni, a jobb eredmény érdekében.
A kezelés előtt 2 nappal a kezelendő felületet le kell borotválni, illetve a kezelés sorozat során folyamatosan csak borotválni, vagy trimmelni szabad a szőrt. Gyantázás, epilálás, krémes szőrtelenítés a kezelés hatásfokát rontja.

Minden kezelés előtt szakorvosi konzultáció történik, amelynek árát 1 hónapon belül elvégzett kezelés esetén levonjuk az első beavatkozás árából.

Tű nélküli hatóanyag bevitel

20 000

Bőrünk funkciójánál fogva mechanikus, kémiai, immunológiai és mikrobiológiai védőgátat képez szervezetünk és a külvilág között, így sajnos útját állja a bőr és a kötőszövet regenerálódásához szükséges gyógyszer hatású kozmetikumok felszívódásának és biohasznosulásának.

A modern krémeknél alkalmazott technológiák megpróbálják kijátszani a bőr átjárhatatlanságát, több-kevesebb sikerrel.  

A biztos és fájdalommentes megoldást az ultrahang technológia jelenti, amelyet 1989-ben, a világon először Dr. Kleanthous állított a kozmetika szolgálatába, így oldva meg a hatóanyag molekulák fájdalommentes és hatékony bőrbe juttatását.

A kozmetikánkban használt biorezonanciás ultrahang készülék az egyik legmodernebb és legösszetettebb a kozmetikai piacon. Az ultrahang impulzus/rezgésszáma, a hanghullámok formája és a frekvenciája eredményezi a rezgést, mely a különböző bőrproblémákra célirányosan hat. E mellett a biorezonancia terápiás hatása is érvényesül a rezgésterápia során: az emberi fül által ugyan nem érzékelt, de befogadott hangokkal, illetve az egyes bőrhibáknak megfelelően választott led-fényekkel nemcsak közérzetünket, hanem bőrminőségünket is megfelelő irányba tudjuk befolyásolni.

A ráncok kezelése mellett az akne, rozacea is javítható. A kötőszövet fiatalítása következtében alkalmas hegek illetve cellulit terápiájára, és természetes, vagy mesterséges ödémák kezelésére.

A kezelés során bármely, az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott steril hatóanyag bejuttatható a bőrbe.

A kezelést javasoljuk akár önmagában, akár egyes esztétikai kezelések (Drakula terápia, tűs mezoterápia, GUNA kezelés) kiegészítőjeként, az esztétikai beavatkozások után kialakuló ödéma, vagy bevérzés gyors gyógyulására, illetve botulin toxinnal kezelt bőrfelületek karban tartását.

 

Vivace® RF bőrfeszesítés

A Vivace® készülék felhasználási célja az arc ráncainak kezelése a bőrön keresztül. RF egyesíti a már ismert frakcionált lézer, villanófény (IPL), illetve a hagyományos rádiófrekvenciás (RF) eljárások előnyeit, kombinálva a dermaroller kollagén indukciós hatásával.

A mikrotűkkel kombinált rádiófrekvenciás hatás megújítja és feszesíti a bőrt az arcon, a nyakon, a dekoltázs, a has és a kézfej bőrén, kiemeli az arc, az áll vonalát és feszesíti a szemhéjakat is!

Ez a forradalmian új műszer a lézeres kezelésekhez képest alacsonyabb hőfokon és célzottabban dolgozik. A mikrotűs kezelésekhez hasonlóan apró tűszúrásokat ejt a bőrön  (dermaroller-hatás), amihez hozzájárul a rádiófrekvenciás hatás, amely a kollagén és elasztikus rostok azonnali összehúzódása mellett azok későbbi stimulációjáéert, és új rostok képzéséért felelős. .

A radiofrekvencia kötőszövetre gyakorolt kedvező hatása régóta ismert. Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására hőhatás keletkezik a bőr alatti kötőszövetben, amely fokozza az anyagcsere folyamatokat, valamint a vér és nyirokkeringést, ezzel serkentve az új kollagén és elasztikus rostok képződését és következményesen a bőr megfiatalítását.

A kezelés után közvetlenül észlelhető a bőr feszesedése, amely a korai hőhatásnak köszönhető, a kollagénképző, tartós hatást azonban csak az első hónap elteltével észleljük.

A tűk pici elektródákként is funkcionálnak és a kezelő orvos által választott mélységbe vezetik a rádiófrekvenciát. Az RF így célzott rétegben fejti ki maximális hatását, miközben kíméli a legfelső, látható hámréteget. Ennek köszönhetően a kezelés után 4-5 órával már semmilyen külső nyom nem látszódik a bőrön.

A Vivace RF gép előnye, hogy a mikrotűk szigeteltsége változtatható, így választhatunk csak a kötőszövetre, vagy akár a teljes bőrvastagságra sőt a bőrfelszínre ható kezelés is.

A szigetelt mikrotűknek csak a végén tud az energia leadódni, így kifejezetten a bőr feszesítésére, a kötőszövet visszaépítésére alkalmasak. A felhám nem sérül, így a regenerálódás is gyors- 2-3 óra a kezelés után. A kezelés a bőraljában lévő faggyúmirigyek túlműködését szabályozza, így akne és seborrhoea kezelésére is kiválóan alkalmas.

Hegek és pórusok kezelésére az ún. "nem-szigetelt" tűk alkalmasak, amelyek teljes hosszukon bocsátják ki az energiát, így a felhám is sérül, és a felépülési idő akár 2-3 nap is lehet.

A kezelés során keletkező apró bőrcsatornák alkalmasak arra, hogy mezoterápiás anyagot, pl. hyaluronsavat vagy vérlemezkében gazdag plazmát juttassunk a kötőszövetbe, külön fájdalom és tűszúrás nélkül.

A kezelés csak minimális kellemetenséggel jár, amelyet a beavatkozás előtt fél órával felvitt érzéstelenítő krémmel is biztosítunk.

Ajánlott mindenkinek, aki nem szeretne a napfényről lemondani, nem szereti a tűs kezeléseket, vagy nem engedhet meg magának hosszabb gyógyulási időt.

Kiválóan alkalmas botulin toxin kezelések között a bőr feszesítésére, Drakula kezelés, vagy mezoterápiás kezelések után, illetve cellulit kezelés kiegészítéseképpen.

A hatás kialakulása céljából ismételt kezelések szükségesek- bőr állapotától és életmódtól függően – havonta 1 alkalommal legalább 3-szor elvégezve. Fenntartó kezelések negyedévente ajánlottak.

Kapcsolódó cikkek: 
Kapcsolodó szakember: